Wednesday, November 2, 2011

Contest | Editing Photo



Salam Readers..

Mata masih segar yer walaupun jam menunjukkan waktu untuk saya tiduuuuur haha Macam biasa nak hilangkan rasa bosan tahap melampau saya pun blogwalking ke blog kamu, kamu, dan kamu semua :) Tup Tup saya terjumpa satu contest yang memang saya minat terutama sekali bab editing picture. Hari ni, saya nak mencuba nasib. Nak try satu gambar nie. Saya harap, pemilik blog yang buat contest nie terima lah yer :P
SEBELUM


SELEPAS

Gambar siapa entah aku grab [Jahatnye aku] Saya suka gambar nie sebab gaya dieorang ada style haha [Bagi saya lah. Bagi korang, saya tak tahu :P ] Kebanyakkannya saya edit gambar tu dengan menggunakan Photoscape sahaja. Hope, tuan buat contest nie terima gambar nie yer ^^

Kalau korang berminat dan mahu join, sila klik banner yang kat bawah nie. Di samping itu juga kamu semua dikehendaki memenuhi setiap syarat syarat yang beliau berikan. 

1)  Buat entry ber-title kan ' Contest ; Editing Photo '
2)  Lekatkan banner tersebut dekat entry tue
3) Letakkan gamba sebelum dan selepas di edit
4) Follow blog beliau
6) Tinggalkan link di bawah entry Contest ; Editing Photo beliau, cbox tidak akan dilayan
7) Tag kalau nak :] Tiada paksaan !

Ok...Sekarang saya nak tag siapa yer? hehe Saya tag kamu yang sedang membaca entry nie haha Tak boleyh tipu. Berdosa tahu :D Jom lah kita sama sama memeriahkan lagi contest nie kerana 

                           Tarikh Pertandingan: 29/10 hingga 13/11


Cepat sebelum terlambat. Hadiah yang diberikan sangat istimewa :D Rugi kalau tak join..Ok. Sampai di sini sahaja post saya. 


Tataaa..




P/S: Lepas nie saya confirm tidooo... =.=" ZZZzzzz

2 kritikan & pendapat:

fyraa ♥ said...

Thanks join :]
Good Luck , cute picture (w/pon curi :p)

wAnA said...

@fyraa ♥ : hahaha :P
tengkiu fyraa..^^