Wednesday, January 5, 2011

Tahun Baru | New Attitude.. New..





HeyyyOo...





FuyOoo..lama la jugak aku tak jenguk jenguk blog nih. Dah bersawang kot. Firstly, Wana nak ucap thanks a lot kepada member member blog yang still sudi jengah or singgah kejap kat blog Wana nih. Thanks memanyak taw. Luv U all !!! Rindu gile ah ngan korang. Sejak semenjak nih , Wana memang tak blogwalking. Biasela , work melambak. Baru seminggu mula study , keja dah melambak eah. Bagus betul la lecturer nih. Memang Wana sayang kamu semua [lecturer] lebih ah. Wana tahu , kamu semua [lecturer] nak Wana dapat DEKAN an?? hehe Sebab tu la dieorang bagi work lebih sikit. Biar cemerlang. Aiceceh!!! [KePOYOan mu terserlah r Wana. Malu weyh. Maluu!! haha]

Amacam ngan Tahun Baru korang?? Dapat new friends?? New attitude?? Impian yang baru?? Kehidupan baru?? Dapat suami/ isteri baru?? Aiceceh!! Malu malu lak hehe Walauapepon , smoge korang semua and Wana punya impian akan tercapai untuk tahun ni dan akan datang. InsyaAllah Amiiin.. Sebenarnya , Wana baru je habes buat keje yang lecturer bagi. Ingat nak tido , tapi , bila teringat blog Wana dah bersawang sebab tu lah Wana jenguk jenguk kejap. Nak kasi bersih sikit hehe. OK lah korang. Post Wana kali ni tak berapa interesting sangat. Saja nak buat post sebab dah lama sangat tak jengah blog nih. Rindu gile ah!! Before that , Wana ada sediakan klip video kat bawah ni. Law korang nak tengok pun boleh. Law tak nak tengok pun tak pe hehe :) Lagu ni  buatkan Wana teringat someone. OPPPSS!! haha 


Layyyaaaan 





2 kritikan & pendapat:

sissyira said...

salam

study elok elok :D

wAnA said...

sissyira

wokeyh
thnx yew hehe :)