Thursday, February 3, 2011

Cuti Satu Minggu yang BUSY!



Hye Readers !

Korang sihat? Amacam cuti ni? OK? Korang busy tak satu minggu ni? Of course busy kan kan? Same la macam aku. Aku pun busy tersangat sangat la busy. Lepas ni nak pergi rumah pak cik sebab esok ada majlis pernikahan anaknya. Waaaa! Betapa busy nya mereka yeeer. Mintak mintak kat sana tak banjir la yer hakhak. 


After balik dari rumah pak cik , macam biase kena sambung buat assignment yang bila masa entah nak siap. 


Dalam satu minggu ni aku memang busy sampai tahap macam ni !



Bila boring aku akan jadi macam ni !





Lepas tu , bila depan laptop sambung buat kerja lagi , aku akan jadi macam ni !

Betapa dasyat nye aku an? haha



Dan automatic muka aku akan jadi begini !

Blur!


Walauapepun yang terjadi [Aiceceh! Ayat tak leyh blah!] aku tetap ayu macam niii....

Perasan sungguh ya di situ ! haha


Apa yang penting , kita kena ENJOY! Walaupun kerja / assignment banyak tapi kita kena enjoy jugak sebab kita tak boleh anggap sesuatu kerja itu satu bebanan. Nanti susah nak selesaikan. So , kita kena always think positive :) Jangan mengeluh dan jangan cepat putus asa. 



Chaiiyok bebeyh! Chaiyok! haha


Ekh?! Nak pergi rumah pakcik. Ok lah korang. Aku rasa entry hari ni macam merepek jek. Aku sendiri un tak paham apa yang aku buat haha. Lain kali kita jumpa lagi yeer. Thanks sebab sudi baca entry Wana. 


Daaaaa.

2 kritikan & pendapat:

sitihanisahali said...

comel kucing dgn headfon tu :)
siapkan assgnmnt ya.... ;D hehe

zahidah dihaz said...

kita enjoy dulu..hehehehehe



New ntry: Yahoo! Ada kerja?