Saturday, June 4, 2011

Lonely....Boriiiiing...


Waaaah..Lega lega lega...lega sangat sangat. Minggu ni memang minggu yang paling busy yer anak anak hahaha Wana terpaksa mengerahkan segala keringat and sisa sisa idea yang ada kat dalam brain ni yang selama ni terperap jek kat dalam kepala selama 3minggu. Mulai minggu depan memang betul betul kena kerah
yer brain saya ni dengan Calculus, Algebra, CSC. Huwaa! Chaiyook chaiyook!huhu

Gambar ape ni? Korang rasa tegak atau tak garisan biru tu? Kalau tak percaya, ukurla sendiri hehe ^^

Cooowi~~Gambar kat atas tu tetibe jew menyelit. Saje nak uji mata jap ^^ Sambung cerita yer kengkawan. OK. Sebenarnya, ni pun aku baru je balik dari hantar my lovely friend Mimi bersama abang sayang saya Prince K yaww!haha Tiba tiba jiwa saya macam ada pelangi hahaha Nampaknya aku lonely la yer kat kolej tuh. Nak buat macam mana an. Naseb baek ada Prince K...law tak, kebosanan tahap maxima yang boleyh menyelubungi diri yer. Huwaaa! 

" Kenapa tak balik rumah??"

Tak usah la yer kengkawan yang saya kasihi sekalian. Lagipun balik rumah 3 hari 2 malam je kot. Ni pun baru first week kita ada kat Kampus tercinta nih Aiseyh! Ayat tak leyh blaa. Apa yang patut aku buat yer petang ni? Of course la aku nak rehat.. rehat.. dan rehat! Esok, lusa, tulat, minggu depan, bulan depan dah tak boleyh nak rehat macam petang nih. Aduyaaai..

Sebelum tuh, aku nak share something tentang video ni. 

AISHITERU....
pinkycatemoticon

Sedap kan lagu ni? Macam coklat haha OK. Jumpe lagi di lain post. Selamat berhujung minggu...

Tataaaa... ^^

2 kritikan & pendapat:

cweety kadbury said...

sy pon pkai lense gak...
tepakse...cz jaoh xnmpk...=(

wAnA said...

@cweety kadbury : haa..samelah kite huhu ^^