Thursday, November 25, 2010

CICAK Episod 2 : Pak Cik ku...Cicak Man ??!

Salam bahagia semua...

Hari ni nak citer pasal CICAK agi !! Aku pun tak tau knape mood CICAK still membuak2 agi lam diri hohoho
Kali ini , mcm biase , aku dpt citer ni dari my father..ABAAAAH !! haha Aku just nak b`kongsi citer lawak kat korang 
( ada segmen yg geli2 ckit r hehe )

Korang mesti ada tgk citer CICAK MAN an an an ?? haha
Camne ek Si Hero lam citer uh jdik CICAK MAN ??
Cube korang ingat balik jalan citer tu hehe 





TIK TOK TIK TOK !!






Hah !! Dah ingt lum ??! hehe
Law ada yg tak ingt... it's OK.. Aku leh tlg ingtkn hehe

Emm.. Cam nii.. Si Hero tu leh jadi CICAK MAN sebab dia tertelan CICAK masa minum air an ?? haha Haaaa citer pasal Pak Cik aku ni lebih kurang cm tu laaa ( haha )

Citer nya cam nii...

Suatu malam , Pak Cik aku tak leh nak tido. Tgh2 mlm tu laaa...dia bgun. 
" Adeh. Rasa cm nak minum air r plak. " 

Pak Cik aku pun pergi la ke dapur nak minum air. Tak tau knapa hari tu dia maaaalas sgt nak on lampu.
Dia tgk kat atas meja uh ada teko. Dia bukak penutup teko , " Hah !! Air kopi !! Boley laaa.. " 

Then , dia pun tuangla air kopi uh kat lam cawan.
Kebetulan mmg ada cawan dh tersedia kt situ. So , dia tuanglaaa... Then , minuuuum....GUULK GUULK

Time dia minum , " Errk ??! Ada cincau ea lam air kopi ni ?? " 
Dia pun kunyah laaa.. KREEUUK KREEUUK 
" Mmmm... sOdap. Rase lomak. "

Time dia ngh syok2 kunyah , Pak Cik aku ni rasa cam ada benda tajam terlekat kat lidah. 
Dia pun kuarkan la. " Huh ??! KKK...Kaki CI..CAAK ??! "

Hahaha Pak Cik aku minum air kopi  cicak. Entah apa2 jek :D
Tapi , ni cerita betuuul..bukan tipu semata2.. ( haha )

Lastly , Pak Cik aku ni still jadi org biase. Berjalan kt tanah , lidah pun normal haha.

P/S : Cam biase , law nak guna barang2 dapur uh , kne check dulu. Kot2 ada benda asing kat lam tu haha. Jgn fobia ngn kopi k.. :D

3 kritikan & pendapat:

Cik_Shiqah said...

hahahaha.
tk dpt ku bygkan, ngee~ :D

alienelliz said...

haha..awat x jd cicakmen..haha x lme lg la tu bertukar..haha =P

wAnA said...

cik shiqah: haha sy pun xdpt nk bygkn heee~~
ell: Mybe. Tp, dh b'tahun2 kot aku tunggu.. hahaha =D