Monday, November 29, 2010

Bila kepala dah pening.

Huwaaa~~
Pening pale loorh~~ Pening pening pale pon leh ngadap laptop agi eah huuuu~~
Ngah penin penin pale ni , tetibe leh lak teringat sorang aweks nih Uiit !! Jgn fikir bukan bukan ye haha
Dia mmg cun , kiut miut , MALATOP ah !! :D
Aku suka !! Adoh jgn melebih lebih ye Weee~~

Tapi...
Dia bukan orang sini loorh.. Orang luar negara maa..haha Orang Asia..
Nama dia..

JENG JENG JENG


:) Ekh ?! Rambut kita same looorh haha


Yeeayyyy !! Haaahahaha Sori , tetibe rasa excited lak huhu
Dia memang TOOMEY !! Sesangat tooomey
Law boley aku nak jadik tomey cam dia !! Ahhh !! Mimpi je r hahaha
Aku suka style rambut dia . Menarik . Tak terlalu panjang tak terlalu pendek .
*Ouh so cute meeyh !!* :D

Horikita Maki ni memang active and famous lam lakonan and modelling.
*Dah memang orangnye cantek an , memang r famous wahaha*
Korang pernah tengok tak cerita  HANA KIMI ??
* Law nak tengok cerita Hana Kimi secara percuma , klik je kat tulisan yg berwarna HIJAU tu. ^_~ *
Hah !! Dia la heroinnya..
*Law tak tau tak pe. Korang kena layan celoteh aku gak haha*

Carik la mana satu Horikita Maki hehe *ni bukan contest k :D *


Bagi aku la an , dia umpama kartun anime yang sangat sangat kiut.
*Walaupun ada sesetengah orang mengatakan yg dia ni ada buat plastic surgery ?? Heermm.. Betul kew ?? Whatever.* :D

:)

Apa yang penting aku memang minat sesangat ngan dia ni. Tapi , takla sampai nak tampal segala macam picture dia lam bilik.. Oh.. Aku tidak begitu. Cuma dah nak sampai menggila ada r. Maybe. Haha 

Uurmm.. Ok la. Itu je la kot yang aku nak cerita. Lagipun dh malam nak gi titow *tido*hehe Pale pun makin berdenyut kuat nampaknye huwaa~~ 
 Ngah tunggu mesej dari My Love yg tak balas balas. Ni mesti kes tertido r ni huuuhu~~

OK la.. Nak lelapkan mata jap heeh~~ Nunite semua :)






2 kritikan & pendapat:

Cik_Shiqah said...

meh saya teka.
yang jdi heroin dlm cter hanakimi tuh lah.
bris kedua, tgh2. hehe :D

wAnA said...

yeaay !! Jwpn anda tpat dan betul:D
Pandai Cik Shiqah kita nii..hehe :)