Wednesday, December 1, 2010

Hello Disember !!

Salam Bahagia semua...


Wana datang lagi.. Jeng jeng jeng!! haha *Merepek sudah*

Entry kali ni mengenai Disember. Watcha !! Selamat datang Disember. Goodbye November.. Jap agi bulan Januari pulak menyerang.. Huwaaa~~ Pejam celik , pejam celik kita semua akan menjejak kan kaki ke tahun 2011. Huhuhu Kejap nye masa berlalu an ??

Errm.. Sesape yg lahir bulan Disember ni , I wish Hepy Birthday k. *Ceh !! Awal bebeno haha*

Sebenarnye an , Wana dh tak sabar sangat sangat nak menjejakkan kaki ke tahun baru , sebab Wana nak capaikan matlamat Wana yang sebelum ni belum tercapai agi. Macam terlalu awal kan tuk merancang semua tu ?? Tapi , bagi Wana , matlamat tu penting and kena rancang awal awal supaya kita tahu apa yang kita nak capai tuk akan datang. *Cewah!! Skema nye ayat haha*

OK lah. Tak nak bebel panjang. Nanti tak cukup lak satu page *haha* Apa yang penting Wana nak pandang ke hadapan , tak mo pandang pandang belakang. TAPI , pandang belakang pun perlu jugak...untuk amek pengajaran. Cukup cukuplah apa yang Wana lalui untuk tahun ni. Tahun ni memang betul betul bermakna tuk Wana. Sampai terharu dibuatnya *Huwaa~~ Mengarut !! Haha* 

Walau apa pun yang berlaku , hidup mesti diteruskan meyh.. *haha* Oops !! Januari , tunggu saya k. Tinggal satu bulan je lagi. I hope , Wana dapat lalui bulan Disember ni dengan hati yang teeeenaang..*biaselaa..bulan last , kena special sikit haha*

OK lah. Korang jangan lupa taw. Tetapkan matlamat korang dari sekarang. 

Good Luck ye !! 

4 kritikan & pendapat:

Cik_Shiqah said...

ouh semangat! hehe
saya juga tak sabar menanti tahun 2011.
wee~ ^_~

wAnA said...

yeaaay !! same la kite hehe chaiiyook chaiiyook!! :D

sekamar rindu said...

salam..

disember datang lagi...teringat azam lama yg lum tertunai..:)

follow ur blog..

wAnA said...

W'salam..

OK..hehe :)
Thnx cz follow me.. :D