Sunday, December 19, 2010

Kontest Blog Terkemas

HellOOoo !! Ahak !!




Wana nak join this contest !! hehe Tetibe excited lak LOL. Tadi Wana BLOGJOGGING , tetiba terbaca lak satu entry mengenai contest ni kat blog WunnyNiwaa. Macam best la contest ni. Walaupon blog Wana tak berapa nak kemas , Wana tetap nak join jugak sebab nak memeriahkan lagi contest nih :D Kot kot tetibe ada rezeki , termenang la pulak [haha berangan sudah] Hadiah yang mereka nak bagi memang MISTERI & MANTOP !! mesti BESH an ?? [ I want kapal jet satu.. Please..hehe Tak de ah !! Gurau jek :)] Kalau nak tahu lebih lanjut klik kat banner tu k :) Sebelum tu !! Wana kena penuhi dulu syarat syarat wajib yang diaorang bagi. [ Wana amek sebijik kat blog Hana. Sowi ye hehe :) ]



  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 1000 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)



    OK. Semua dah settle. Banner dah ada kat atas uh & Wana dah follow kamu berdua [Fiza & Hana]. Tinggal nak tag je. Wana harap tak terlambatlah huhu.


    Wana nak tag :
    - Aten -


    - Silah de Vila -


    - Atyn Akmal -


    Itu saja dari Wana. Tarikh tutup contest ni 1 FEBRUARY 2011 taw. Sesape yang nak join klik je kat banner kat atas tu ye. K... Jumpe di lain post. Daaa.. :)

    3 kritikan & pendapat:

    Magrib said...

    blog nie boleh menang nie.. good job.. anyway.. blog anda menarik buat saya tertarik... follow anda..

    cara cepat tingkatkan taffic anda

    i am S!L4H.. said...

    tme kasih wana...kelapangan silah join ye...
    tp sebeno blog x kmas pon..
    x yh join bole?gagagaga

    wAnA said...

    Maghrib: Ahak :) InsyaAllah..Amin hehe btw , thnx sbb follow. Saye dh follow awk dh :D

    Silah: same2 yunk :) mne boley meyh. Awk kne join jgk taw :D