Sunday, December 12, 2010

Adeyyh !!

Hai...




Korang semua cam mane hari ini ?? OK ??! Kalau OK , baguslah :) Wana hari ni tak de mood loorh. Tetibe semangat Wana hilang. Adeeyh !! Tak suke !! Sape entah yang amek semangat Wana ni. Ciss !! *haha gurau je*

Finally , tadi , Wana pergi keluar rumah kejap. Kot kot semangat tu datang balik. Tetibe , Wana ternampak something , interesting !! Wana pun pegi dekatlah. Then , amek. Ouh God !! So cute !! 








Hidung dia luka. Tak tau sebab apa.



Semangat Wana dah datang !! Heee..BESH !! *haha*
" Icik !! You dah wat saya hepy lOorh.." :D



Segala masalah & stress yang ada kat Wana hilang serta merta !! Zuuup !! Betapa kuat nye kuasa MAGIC yang ada kat Icik nih :D

So , memang betul la an , orang kata binatang peliharaan tu , boleh hilangkan stress !! Wow !! So amazing !! :D

OK lah. Wana sebenarnye dah lame tak BLOGWALKING. *Ceh !! Padahal , baru je semalam* 



OK !! Mase tuk berBLOGWALKING. 
Korang , wait for me k. Jap agi Wana sampai kat blog korang :D



Tata...

2 kritikan & pendapat:

Cik_Shiqah said...

Icik comeyh! hahaha :D

wAnA said...

thnx shiqah :D
chiki shiqah lgi tomey!! hehe :)