Monday, December 20, 2010

Giveaway Separuh Jiwang


Hai korang !!  :)






Sebenarnya Wana dah lama kena tag ngan Miss Yaty , tapi sekarang baru nak join GIVEAWAY SEPARUH JIWANG  ni *ahak*. Dah sah sah disebabkan penyakit 'M'. Haiiish !! :D[Sori Miss Yaty & thnx sbb tag saye :)]  Wana just nak cube  nasib jek. Kot kot dapat hadiah dari BUKAN BELOG JIWANG TAPI SEPARUH JIWANG [Ada 2 penaja tuu.. FuyOo]


Syarat-syarat

  • Buat satu entri bertajuk 'Giveaway Separuh Jiwang'..buat entri simple2 pun takpe..
  • Mesti follow blog weeda ni supaya senang nak tahu update pasal GA ni..kalau nak unfollow balik lepas habis GA ni pun weeda tak kisah.
  • Letak banner kat atas ni dalam entri tu dan link kan ke entri ni..dan letak banner kat sidebar jugak..
  • Tinggalkan link entri giveaway korang kat kotak komen entri ni..
  • Tag 3 orang kawan ye..
  • Tarikh tutup GA ni adalah 3 Januari 2011...sebulan tempoh GA ni tau..



Mangsa tag 
- Firdani -
- Sepatu Hijau -
- Wawa -




.....Weee.....

Korang korang yang kena tag nih GUD LUCK ye hehe. Sesape yang nak join giveaway ni pun boleh jugak. Just klik kat banner tu k :) Tarikh tutup 03 JANUARI 2011. Gud luck !! Tu saje dari Wana. Jumpa lagi di lain post ye. Papai !!

10 kritikan & pendapat:

sekamar rindu said...

salam..


best kena tag ni...:)

wAnA said...

ahak hehehe
jom la join same.. :)
hdiahnye best taw..
tak rugi kalau join.. :D

Adem and Cats said...

hehehee join jn x join

Adem n cats meowww

Shino said...

gud luck yea...

shinoxyuna

Sepatu Hijau said...

salam

selamat bergiveaway yea :)

Weeda said...

tenkiu very much sebab join ye..=))

wAnA said...

Adem and cats

ha'ah.
join jgn xjoin.
ahak :D

wAnA said...

Shino

Okey.
Thnx Shino :D

wAnA said...

Sepatu Hijau

Okey..
Selamat Bergiveaway jgk tuk awk hehe :)

wAnA said...

Weeda

Same2 akak.
ahak :D