Friday, December 10, 2010

STYLE terbaru FB , memang betul betul BEST !!

Salam ceria korang...



Hai...Jumpa lagi.. Wana nak buat entry paling special hari ni. Pasal FACEBOOK. Disebabkan ramai member member Wana bercerita pasal STYLE FACEBOOK terbaru ni , tetiba , tangan Wana macam terasa gatal lak nak menaip *haha*

Seriously , Wana cakap , Wana happy sangat sangat lepas tengok FB *apa tak bengong uh haha* Fikiran Wana yang kusut masai makin serabai Wana rasa *haha*



CONTOH !! :D




Tapi tak apa.. Lagipun sekarang Wana dah jarang bukak FB uh. Blog je la peneman Wana sekarang *ngehngeh* Hijaaaaauu jek. Rasa tenang un ade.. ' Green Makes Me Happy ' looorhh.. haha *haish !! Dh2 !! Cukup !! huhu*

OK lah. I hope , pengasas FB ni akan tukar style FB yang lebih elok daripada yang sekarang. *Harap harap sangat nih :D*  Ehem !! Kalau nak tunggu Wana jadik pengasas nya memang berkurun kot *haha mengarut !!*




Korang pulak macam mane ye ?? Apa pendapat korang tentang ni ?? Law boleh , cerita la sikit *hehe* 

6 kritikan & pendapat:

Cik_Shiqah said...

serabut!
ksian lah spe2 yg pi tkn get a new profile! whaaaaa~~~ T.T

wAnA said...

huhu betul betul betul !!
lbih baek jgn tekn meyh..
nnti nyesal mcm Wana.
Nyesal xsudah :D

Hanis MY said...

salam kenal, hrmm belum tukar lg nasib baik baca blog wana takmolah tukar hehe...

wAnA said...

Salam pknalan gak..

Better jgn tukar k :)
bukn nak boikot tp,ni mmg kenyataan looorh.. style FB yg lme 2 lgi kmas dri yg bru.. :D

Miss Yaty said...

yaty pun suka belog dari fb..hihi


dulu addict fb sebab best sekarang da kurang sebab dah tak best..hihi..

salam perkenalan dari yaty.
sowey baru dapat folo wana :)

sekamar rindu said...

salam..

best ker..? saya rasa mcm x je..