Saturday, May 14, 2011

Award Follower yang ke - 100 | Tahniah!


girlemo
Assalamualaikum semua!

Haii..Sebenarnya aku nak update blog semalam. Tapi, blog kesayangan aku ni dah buat hal so, aku tunda la PROJECT aku ni ke hari ni Aiceceh! Project?! Wuek! :P 

Sebab apa laa excited sangat aku nih nak updated blog? Sebabnya, haah FOLLOWERS saya dah cecah 100!hehe suke suke suke =) Mari kita beri tepukan yang gemuruh untuk adik comel kita iaitu adik PROFESSOR MURNI SYAFIQAH BALQIS.

Yeaay! Tahniah yer dik. Thanks sebab jadi follower akak Akak?!haha len macam jew aku sebut huhu. Keep in touch k ;) 


Saya nak bagi award kat adik comel nih. Sorry yer dik sebab simple. Ni jew yang akak mampu bagi untuk adik =)

OK lah. Aku ingat nak buat entry baru lepas ni. Tengoklah dulu kalau sempat :P Jumpa lagi di lain post k. Selamat berhujung minggu.

girlemo
Tataaa.



5 kritikan & pendapat:

padle said...

aku yg ke 101!!!

PROFmur's said...

thankyou ! terharu nea . HAHA . cntek lh, (:

wAnA said...

@padle >> Terlebih satu mate jek hehe

wAnA said...

@PROFmur's >> Most welcome. Simpan elok elok eah =D

Elih Japahar said...

116 tak ade ke? hahaha... :D