Friday, May 6, 2011

LEE JUN KI | Comel kew? Comel la pulak...



Hai readers..

Hari ni aku tetiba terkeluar pulak idea mengenai salah seorang pelakon, model, dan penyanyi kat Asia ni. Dulu memang famous, tapi sekarang kurang famous sikit kot tapi memang still famous lagi Aiyyo! Ayat aku tak macam pening kah huhu. Dari dulu sampai la sekarang aku memang tergila gila kan mamat Korea ni. Sebab nya, dia mempunyai mata yang SEPET dan muka memang FOTOGENIC haha Nak tahu siapa? Haaa Of course laaa





hehe. 
Awat nya tetiba aku  ketawa lain macam je ni huhu


 Alolo comel.

 Peace!

 Buntal!

 Dah dah. Tak yah nak buat muka comel depan aku. Nyampah aku tengok haha

Aku start terpikat dengan dia bila tengok cerita MY GIRL dengan member member sekolah dulu. Wah! memang kenangan manis meyh. Berebut rebut hero haha but dia still in my heart hohoho 


 Ouuuh M.G so cute macam pompuan! haha

 Aduyaai. Tak leyh jadi nih.

Orang sana memang sangat fanatic dengan mamat nih sehingga dia dikaitkan dengan patung ANIME. 
 Fuyo! Sebijik!

Ape tengok tengok atas? 

Haaaa. Movie ni laaa yang aku memang tak boleh tinggal walaupun SEMINIT! Memang THUMBS UP!
hehe suka suka suka suka

Dah lah. Nyampah pulak aku tengok mamat nih haha. Ok lah korang. Jumpa lagi di laen post yer. 


Tataaaa


2 kritikan & pendapat:

i am S!L4H.. said...

die ni kategori cantik pon mbole. haha

wAnA said...

@i am S!L4H >> haha mmg xdpt dinafikn die sgt sgt cun. suke suke suke huhu