Friday, May 6, 2011

Penangan NUR KASIH! Fuuuh!



littlekittyemoticon
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Haaai!

Korang apa khabar? Sihat kah? Ada macam demam demam sikit kah? Owh yer...demam NUR KASIH eaaa. Saya tahu..haha Of course lah korang dah tahu tentang ni kan? hehe suke suke suke. Aku sesaje jew nak promote filem ni. 


Filem NUR KASIH ni sebenarnya akan di tayangkan tak lama lagi iaitu pada 19 MEI 2011. Sekejap lagi la an. Uiiih! Tak sabow aku nak menengoknye cam minah kepoh la pulak. Haish.. Hah! Ni lah TRAILER NUR KASIH THE MOVIE yang aku dah dapat dari Incik Google. Korang belum tengok? Hah. Ape lagi. Jom lah layan.




Amacam?! Gempak tak?! Gempak tak???!

Bak kata orang tuuut , " I'm sure, pecah panggunglah! " huh? pecah punggung? Wahaha. Teeert. Sensored.

Ape lagi. Tepat pukul 12.00 a.m 19 MEI 2011, aku lah orang first datang. Aiceceh. Poyo je lebih. Jangan percaya sangat k huhu OK lah korang. Kalau korang rasa macam nak pecahkan panggung 19 MEI ni, jangan lupa datanglah yeer.

Jumpa lagi di lain post yeer kengkawan.
littlekittyemoticon
Tataaaaa.

2 kritikan & pendapat:

~atiQah~ said...

salam
wana!cantiknye header blog..
hehehe
blog pown makin advance..
:)

wAnA said...

@~atiQah~ >> Wslm huhu biase biase je la tiqa daim huhu =P