Monday, October 17, 2011

Fuhh! Selesai sudah.



Salam Readers!


Apa khabar kamu semua...?? Saya disini alhamdulillah sihat la jugak dari sebelumnya :) Saya rasa dah berjam jam duduk depan lappy ni. Sebabnya...saya nak godeh godeh blog saya ni. Alhamdulillah berjaya jugak. Hah, ni lah hasilnya. Blog yang sangat simple ^^ Saya ubah sikit saje sebab blog saya yang sebelum ni dah musnah :( Tu lah tangan gatal sangat nak meng'edit'. Kononya nak mencuba. Lastly, semuanye tak jadi huhu

Tapi ada hikmahnya juga. Jika blog sebelum ni tak rosak saya tak akan dapat blog yang saya dah dapat
sekarang. Alhamdulillah berpuas hati la jugak ngan design blog ni walaupun simple huhu Lepas ni, saya nak blogwalking puas puas dan tak lupe juga pada member member blog. Korang boleh la singgah kat blog saya yang tak seberapa ni..Yang saya belum follow insyaAllah saya akan follow korang balik dan yang dah kunjung kat blog saya ni insyaAllah saya akan balas kunjungan korang. Jangan risau k. Sayang korang lebih lah ^^

Ok lah. Tu saja post untuk hari ni. Nanti saya buat post baru lagi k. Saya out dulu. 



Tataaa...





P/S: Nak teman dia..tapi tak boleyh :(

4 kritikan & pendapat:

diana said...

ok la..
nampak kemas..
cuma shoutbox je lambat keluar...
tu susahnya bila pakai shoutbox tersembunyi ni..:)

wAnA said...

@diana : hehe thnx diana ^^ haa...taw xpew, wana un sbnrnye rase cmtu gak. tp hati tetibe rse cam nk try huhu :P

Junk said...

hehe.. tumpang lalu sini jap.. comel gak blog ni.. ^^ singgah la blog junk lak ye.. peace^^

wAnA said...

@Junk : haaai...peace jgk ^^ hehe btw, thnx..ok junk. nnti sy singgh k :)